Bedieningspaneel

Voor de bediening van de ondersteuning wordt gebruik gemaakt van een LED paneel of een LCD display. Bij het LifePo pakket zit standaard het LCD03 display. Bij het budget en comfort pakket zit standaard een LED bedieningspaneel.

LED bedieningspaneel

LED900
Op het LED display wordt doormiddel van oplichtende LED-lampjes informatie gegeven over acu capaciteit en ondersteuningsstand waarin u fiets. Het LED bedieningspaneel heeft 5 ondersteuningsstanden en een loopondersteuning van 6 km/h.

LCD03 display

LCD display elektrische fietsOp het LCD display kan de ondersteuning in 5 stappen worden ingesteld. De snelheid, accu capaciteit en ondersteuningsstand zijn afleesbaar. Tevens is op het display de gebruikelijke informatie van een fietscomputer zichtbaar. Verder zit op het display een loopondersteuning van 6 km/h.

LCD display + USB aansluiting (Bigstone C500B)

Bigstone C500B LCD display
Het Bigstone C500B display heeft een USB aansluiting voor het laden van een telefoon of navigatie.
Op het display kan de ondersteuning in 6 stappen worden ingesteld en wordt de capaciteit van de accu aangegeven. Tevens is op het display de gebruikelijke informatie van een fietscomputer afleesbaar. Verder zit op het display een loopondersteuning van 6 km/h.