Kwaliteit staat hoog in het vaandelWij houden constant de ontwikkelingen op de E-bike markt in de gaten. Hierdoor kunnen wij een zeer hoge kwaliteit hanteren. Wij kunnen daarom op al onze producten 2 jaar garantie geven.

wielen

Alle wielen die wij leveren zijn gemaakt met:
– dubbelwandige aluminium velgen
– gebuste spaakgaten
– RVS spaken 13G (2,3 mm dik)

Controller

In 2014 zijn we overgestapt van een Blokwave gestuurde controller naar SinWave, waardoor de motoren veel stiller zijn gaan lopen.
Vanaf 2016 leveren wij controllers met de nieuwste mosfets (vermogenstransistor) techniek, waarin de schakelweerstand verlaagd is van 900 naar 300 mΩ. Hierdoor is het motorrendement gestegeven van 80 naar 85%. Dit heeft tot gevolg dat u bij gelijke accucapaciteit 5% meer actieradius heeft.

Motor

Onze motoren leveren, ook bij lage toeren, een afgegeven vermogen (kracht op de weg) van 250 Watt. Bij veel concurrent motoren is het opgenomen vermogen maximaal 250 Watt en het afgegeven vermogen is beduidend minder. Vooral berg op is de kracht van onze motoren daardoor goed merkbaar. Je hoeft niet bang te zijn voor een helling van 10%.

Onze (voorwiel) motoren zijn gemaakt om 350 Watt te kunnen leveren. Bij gebruik als 250 Watt E-bike, presteert de motor onder zijn topkunnen, waardoor de levensduur extra verlengt wordt.

Accu

Wij hebben een goede samenwerking en nauw contact met onze accu fabrikant. (De BionX accu’s van TREK worden ook in deze fabriek geproduceerd)

Kabels

Vanaf 2016 leveren wij naast het multi-kabelsysteem ook het één kabelboomsysteem voorzien van waterdichte stekkers.