Over ons

Hoe het allemaal begon…
Zomer 2011, tijdens een vakantie in Zuid-Duitsland, kon Marian niet meer goed mee bergop met fanatiek schaatser/wielrennen Jan Verbunt. “Als we thuis zijn bouw ik een motor op je fiets,” zei Jan. Zo gezegd zo gedaan. Al snel volgde er vele anderen. Een half jaar later zijn Jan en dochter Evelien de E-fietsspecialist gestart. Het ombouwen gebeurde de eerste jaren in de garage aan huis in Velden.

Groei…
Afgelopen jaren zijn we flink gegroeid. In 2016 hebben we de 2de vestiging in Niel-bij-As (Belgiƫ) geopend. Naast het ombouwen van fietsen naar elektrisch hebben we ook een eigen E-bike merk, genaamd Veldia op de markt gebracht.

In 2018 waren we toe aan de volgende stap. Een grotere bedrijfsruimte. De werkomstandigheden voor het E-fietsspecialist-team (inmiddels 5 personen) in de garage/kelder aan huis was niet ideaal. Meer klanten, grotere projecten. Daar hoort een goede bedrijfsruimte bij! November 2018 hebben onze spullen ingepakt en de plek waar we de eerste stappen hebben gezet verlaten.

Hoe het nu is..
Jan is inmiddels met pensioen. En Evelien heeft besloten de E-fietsspecialist af te bouwen. Sinds 1 oktober 2022 zijn de fysieke winkels gesloten. Enkel online worden de ombouwset nog verkocht aan zowel particulieren als fietsenmakers.

E-team

Voorraad magazijn E-fietsspecialsit

Werkplaats Velden (NL)

Werkplaats Niel-bij-As (BE)