Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

E-fietsspecialist
Average rating:  
 236 reviews
by Gerrit on E-fietsspecialist
Review na 4 jaar ervaring

Vier jaar geleden zelf een Cube Touring sportieve fiets omgebouwd met pakket van E-fietsspecialist. Uitvoering: 9,5 Ah lifepo4 accu en high speed voorwielmotor 350 Watt (uiteraard met bagagedrager, sensoren, LED display etc.). Ombouw ging gemakkelijk op 1 zaterdagmiddag met goede bijgeleverde handleiding. Eerste testrit: wat een snelheid! Max. snelheid 55 km/u wind mee. Gauw de snelheidsbegrenzer op een veilige 30 km/u gezet. Na 2,5 jaar (ca. 20.000 km) accu versleten en vervangen door 11 Ah Li-ion accu. Actieradius is tussen de 20 tot 50 km (30 km/u) bij tegenwind variërend van windkracht 6 tot windstil. Achterwiel is na 2 jaar wel van dikkere spaken voorzien omdat de fiets standaard niet op zulke snelheden berekend is. Ook is de voorvelg vervangen na 3 jr (door de relatief grotere remkrachten). Tweede accu na 1,5 jaar gebruik een kapotte accucel, onder garantie vervangen. Samenvattend: veel economisch rijplezier door de ombouwset met nu meer dan 32.000 km op de teller. Aanrader dus.

by Frans on E-fietsspecialist
batterij

veel problemen met de batterij en de BMS van de batterij

by Dick Strijbos on E-fietsspecialist
kwaliteit en service

Na 7 jaar met de accu gedaan te hebben werd het tijd om een nieuwe aan te schaffen, bestellen en levering gingen probleemloos, de accu geplaatst en zonder rare capriolen met laptops zoals bij andere merken, was het opstappen en wegrijden.

Omdat het achterlicht nu geïntegreerd was even een mailtje gestuurd over hoe die aan gesloten moest worden, ik kreeg binnen een paar uur al een reactie. Prima, ik ben zeer tevreden.

by Miguel appels on E-fietsspecialist

Wat een top bedrijf

Accu lader laten vallen behuizing stuk lader doet het nog gebeld voor een nieuwe behuizing was niet leverbaar.

Maar ze hadden wel een defecte lader met een behuizing zodat deze om gezet kom worden super opgelost ook in het kader van milieu her gebruik van materiaal echt super tevreden met de oplossing.grt miguel

by Frans on E-fietsspecialist

Mijn 4 jaar oude Batavus Zonar door Eric van Cyclefix Harderwijk laten ombouwen.

Prima advies en keurig netjes afgemonteerd! Alleen na een dag begaf de accu het, maar deze werd zonder probleem direct omgeruild. De eerste 500Km zitten er op. Geweldig! Nu mag de fiets van mijn vrouw ook!

by Joep Dils on E-fietsspecialist
Kwaliteit en Service

Vorig jaar Mei is mijn gebruikte elektrische fiets met problemen onderhanden genomen door E-fietsspecialist en het is mag ik wel zeggen succesvol verlopen en alle problemen zijn opgelost. Inmiddels meer dan 21000 km gereden zonder problemen. Dat noem ik nog eens vakmanschap

by Rinse on E-fietsspecialist
Prima service!

Vorige week met 2 zelf omgebouwde fietsen naar Velden gereden. Beide fietsen hadden elektronische storing. De storing is verholpen, en alles onder garantie! Prima service! Dank voor alle begrip en moeite om de storingen te verhelpen!

by Jaap konimg on E-fietsspecialist

Na 2 fietsen zelf te hebben omgebouwd welke het altijd goed doen dank zij de goede service, nu gisteren een komplete fiets gekocht. een Veldia comfort, nog maar 50 km mee gereden maar ben er nu al erg blij mee. Bedankt Jan en Evelien

by M vd Berg on E-fietsspecialist
Ombouw merida

Bij dhr Horsten in Breda (bikes2enjoy) onze Meridafietsen laten ombouwen: prima advies en binnen een week alles kant en klaar. Wij bevelen deze zaak aan voor eenieder in de omgeving van Breda.

by Fred verdult on E-fietsspecialist
nieuwe 21ah accu veldia / ombouw bikes2enjoy breda

Sinds 11 juli heb ik mijn hybride raleigh fiets door Marinus van bikes2enjoy te breda om laten bouwen naar electrische fiets. Ik heb gekozen voor een ombouwset van veldia met 250 watt voorwielmotor, en controller met USB aansluiting.

Ik heb eveneens gekozen voor de 21ah accu die sinds deze week leverbaar is met standaard 5 jaar garantie.

De accu laadt standaard tot 80 procent op indien je dit wenst kan dit tot 100 procent.

Ik heb 230 km kunnen fietsen waarbij ik al die tijd in ondersteuningsstand 1 heb gereden. Indien de accu tot 100 procent geladen zou zijn dan is actieradius ca 270 km.

Ik ben op dit moment zeer tevreden over de geleverde onderdelen en de informatie en de ombouwkwaliteit die Marinus van bikes2enjoy heeft geleverd.

De totale kosten waren 1240 euro indien ik voor een lichtere accu gekozen had zou dit bedrag natuurlijk lager geweest zijn.

Over enige tijd zal ik nogmaals mijn bevindingen schrijven

Page 1 of 24:
«
 
 
1
2
3
 
»