Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

E-fietsspecialist
Average rating:  
 222 reviews
by Jan van Eijk on E-fietsspecialist
Onderwater Fiets

Afgelopen weekend hebben we electrische ondersteuning geplaatst op de onderwaterfiets van mijn dochter. (Fiets waarbij kind voorop zit en meefietst)

De geduldige en uitgebreide uitleg en de compleet geleverde onderdelen zorgeden er voor dat het systeem direct werkte zoals beloofd. Geweldig!

by Lies Muller on E-fietsspecialist
service!

In 2014 mijn moeders fiets, 60 jaar oud, omgebouwd. Was een klusje, maar met enig hangen en wurgen werkte het uiteindelijk prima. Tot een paar weken geleden er "iets" niet meer werkte. Met hulp van Evelien en Jan Verbunt de oorzaak achterhaald. Dat was op afstand niet echt makkelijk, maar ze waren duidelijk op één ding gericht: mijn set weer aan de praat krijgen. Bijzonder prettige afhandeling!

Ik kan weer een poosje fietsen, nog steeds op mijn eerste accu!

by Wiebe on E-fietsspecialist

In Januari 2 set besteld, geweldig wat een kwaliteit deze ombouwsets, maar ook het beste materiaal kan een defect krijgen.
Bagagedrager een verbindingsstang bij de las afgebroken, een mailtje met melding van dit defect.1 dag later een nieuwe bagagedrager voor garantie ontvangen. Super wat een service !

by Jan on E-fietsspecialist

Zo'n 2,5 jaar geleden de fiets van mijn vrouw omgebouwd. Dat was mbv de instruktie goed gelukt. Tot op heden fietst mijn vrouw met veel plezier en zonder problemen op de omgebouwde fiets. Helaas was er waarschijnlijk door het stuur van een naastgeparkeerde fiets een remonserbreker afgebroken. Die kon ik zo bestellen en afhalen. En met duidelijke instrukties ook zelf eenvoudig vervangen. De remonderbrekers zijn op advies op een andere plaats gemonteerd waar ze beter beschermd zijn. Super.

by Jeroen on E-fietsspecialist

Verleden maandag met mn fiets met zelf samengestelde ombouwset naar het werk gereden. ABSOLUUT overtuigd dat ik de juiste keuze heb gemaakt! Zowel installatie als bediening, batterijverbruik en natuurlijk de motor zelf..ZALIG! Allemaal dankzij de deskundige uitleg in Niel-bij-As!

by Gilbert Janssen on E-fietsspecialist

In 2015 mijn Gazelle Medeo omgebouwd met een Comfort pakket en afgelopen vrijdag de nieuwste uitvoering hiervan opgehaald bij Evelien in Niel-bij-As. Dezelfde avond nog heel de boel zonder problemen gemonteerd op de fiets van mijn vrouw. Net zoals verleden keer was ook deze uitvoering zeer compleet geleverd en vormde de ombouw geen probleem.

by R van Bergen on E-fietsspecialist

Enkele weken geleden een deluxe set aangeschaft, netjes ingebouwd en de resultaten mogen er wezen.
Keurig advies en zeer vriendelijk. Wat opviel was de grote interesse voor het fiets vak. Binnenkort 2e set gaan halen voor mijn vrouw.
Zeer aan te raden.

by Frederik, Lembeke ( BE ) on E-fietsspecialist

Vriendelijke mensen en een TOP service.
De verzending gebeurde zeer snel.
Bedankt voor de goede communicatie !

by Peter van der Ende on E-fietsspecialist

Inmiddels mijn tweede ombouwset aangeschaft na een zeer prettig bezoek aan Velden. Goed advies gekregen en zeker geen bedrijf waar men alleen 'dozen wil schuiven'.
Scherpe prijzen en alle tijd voor uitleg, service en advies!

by J Dassen on E-fietsspecialist
e-bike

Twee fietsen omgebouwd.

Ging perfect.

Goede ondersteuning.

Fietsen doen het zeer goed en motor luistert heel secuur.

Is echte aanrader.

Top service.

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»