Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

E-fietsspecialist
Average rating:  
 239 reviews
by Jan on E-fietsspecialist
Bestellen

Hoi bij evelien nieuwe wielmotor bestelt ging goed ze wist wat ik wou hebben. Gr

by Peter van Rens on E-fietsspecialist

In 2016 2 e-bike sets gekocht, en er dagelijks woon/werk mee gefietst ruim 40 km.

2022 wat onderdelen vervangen,en daarvoor ook prima informatie gekregen.

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

by haico on E-fietsspecialist

In maart 2021 2 electrische pakketten besteld voor onze fietsen van ongeveer 7 jaar oud en zelf gemonteerd.

Als je een beetje van knutselen houd, is het met de uitgebreide en duidelijke handleiding heel goed te doen.

wij hebben al vele kilometers gemaakt en zijn zeer tevreden met onze "nieuwe" fietsen en van het contact met e-fietsspecialist.

by Gerrit on E-fietsspecialist
Review na 4 jaar ervaring

Vier jaar geleden zelf een Cube Touring sportieve fiets omgebouwd met pakket van E-fietsspecialist. Uitvoering: 9,5 Ah lifepo4 accu en high speed voorwielmotor 350 Watt (uiteraard met bagagedrager, sensoren, LED display etc.). Ombouw ging gemakkelijk op 1 zaterdagmiddag met goede bijgeleverde handleiding. Eerste testrit: wat een snelheid! Max. snelheid 55 km/u wind mee. Gauw de snelheidsbegrenzer op een veilige 30 km/u gezet. Na 2,5 jaar (ca. 20.000 km) accu versleten en vervangen door 11 Ah Li-ion accu. Actieradius is tussen de 20 tot 50 km (30 km/u) bij tegenwind variërend van windkracht 6 tot windstil. Achterwiel is na 2 jaar wel van dikkere spaken voorzien omdat de fiets standaard niet op zulke snelheden berekend is. Ook is de voorvelg vervangen na 3 jr (door de relatief grotere remkrachten). Tweede accu na 1,5 jaar gebruik een kapotte accucel, onder garantie vervangen. Samenvattend: veel economisch rijplezier door de ombouwset met nu meer dan 32.000 km op de teller. Aanrader dus.

by Frans on E-fietsspecialist
batterij

veel problemen met de batterij en de BMS van de batterij

by Dick Strijbos on E-fietsspecialist
kwaliteit en service

Na 7 jaar met de accu gedaan te hebben werd het tijd om een nieuwe aan te schaffen, bestellen en levering gingen probleemloos, de accu geplaatst en zonder rare capriolen met laptops zoals bij andere merken, was het opstappen en wegrijden.

Omdat het achterlicht nu geïntegreerd was even een mailtje gestuurd over hoe die aan gesloten moest worden, ik kreeg binnen een paar uur al een reactie. Prima, ik ben zeer tevreden.

by Miguel appels on E-fietsspecialist

Wat een top bedrijf

Accu lader laten vallen behuizing stuk lader doet het nog gebeld voor een nieuwe behuizing was niet leverbaar.

Maar ze hadden wel een defecte lader met een behuizing zodat deze om gezet kom worden super opgelost ook in het kader van milieu her gebruik van materiaal echt super tevreden met de oplossing.grt miguel

by Frans on E-fietsspecialist

Mijn 4 jaar oude Batavus Zonar door Eric van Cyclefix Harderwijk laten ombouwen.

Prima advies en keurig netjes afgemonteerd! Alleen na een dag begaf de accu het, maar deze werd zonder probleem direct omgeruild. De eerste 500Km zitten er op. Geweldig! Nu mag de fiets van mijn vrouw ook!

by Joep Dils on E-fietsspecialist
Kwaliteit en Service

Vorig jaar Mei is mijn gebruikte elektrische fiets met problemen onderhanden genomen door E-fietsspecialist en het is mag ik wel zeggen succesvol verlopen en alle problemen zijn opgelost. Inmiddels meer dan 21000 km gereden zonder problemen. Dat noem ik nog eens vakmanschap

by Rinse on E-fietsspecialist
Prima service!

Vorige week met 2 zelf omgebouwde fietsen naar Velden gereden. Beide fietsen hadden elektronische storing. De storing is verholpen, en alles onder garantie! Prima service! Dank voor alle begrip en moeite om de storingen te verhelpen!

Page 1 of 24:
«
 
 
1
2
3
 
»