Referenties

Klik hier om een reactie achter te laten


Submit your review
* Required Field

Vriendelijke mensen en een TOP service.De verzending gebeurde zeer snel.Bedankt voor de goede communicatie !

Jun 08, 2018 by Frederik, Lembeke ( BE )

Vriendelijke mensen en een TOP service.
De verzending gebeurde zeer snel.
Bedankt voor de goede communicatie !


Inmiddels mijn tweede ombouwset aangeschaft na een zeer prettig bezoek aan Velden. Goed advies gekregen en zeker geen bedrijf waar men alleen 'dozen w

Apr 08, 2018 by Peter van der Ende

Inmiddels mijn tweede ombouwset aangeschaft na een zeer prettig bezoek aan Velden. Goed advies gekregen en zeker geen bedrijf waar men alleen 'dozen wil schuiven'.
Scherpe prijzen en alle tijd voor uitleg, service en advies!


Twee fietsen omgebouwd.Ging perfect.Goede ondersteuning.Fietsen doen het zeer goed en motor luistert heel secuur.Is echte aanrader.Top servi

Mar 15, 2018 by J Dassen

Twee fietsen omgebouwd.
Ging perfect.
Goede ondersteuning.
Fietsen doen het zeer goed en motor luistert heel secuur.
Is echte aanrader.
Top service.


We hebben twee aanbiedingsetjes gekocht en zijn er erg tevreden over. Echte aanrader. Vorige week erop gebouwd en de eerste km gemaakt. Deze waren ech

Mar 15, 2018 by John

We hebben twee aanbiedingsetjes gekocht en zijn er erg tevreden over. Echte aanrader. Vorige week erop gebouwd en de eerste km gemaakt. Deze waren echt indrukwekkend.
Zeer goed en vriendelijk geholpen. Zelfs nog stukje afwerkingspijp gekregen


Wij hebben nu 2,5 jaar onze Veldia fietsen en zijn nog elke dag blij dat we deze super fietsen hebben gekocht. We hebben in de tussentijd wat kleine p

Mar 15, 2018 by Yvonne

Wij hebben nu 2,5 jaar onze Veldia fietsen en zijn nog elke dag blij dat we deze super fietsen hebben gekocht. We hebben in de tussentijd wat kleine probleempjes gehad die naar volle tevredenheid zijn afgehandeld. Zelfs in zijn vrije tijd heeft Jan ons weer op weg geholpen. 2 weken geleden was de bagegedrager stuk. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe in huis. Top service vind ik dat!


Onlangs een Veldia fiets gekocht. Na 9 jaar gebruik van een Sparta ion, een levensgroot verschil. Niet alleen het gewicht van de fiets is een verbeter

Mar 15, 2018 by L.Bouten

Onlangs een Veldia fiets gekocht. Na 9 jaar gebruik van een Sparta ion, een levensgroot verschil. Niet alleen het gewicht van de fiets is een verbetering maar wat een ondersteuning geeft de Veldia! Echt top.
Maar dat wisten we al omdat we ook al een omgebouwde fiets hadden met een Veldia motor. Het verschil is te merken als je vaak met een groepje gaat fietsen met allerlei verschillende fietsmerken. De Veldia springt er boven uit, dus voor een nieuwe fiets was onze keuze zo gemaakt!
Ook de service is prima. Duidelijk hulp en uitleg.


Eind Juli 2015 voor mijn vrouw een Veldia E-bike gekocht en voor mijzelf een ombouwset.Ik heb zelf een Rih fiets, en ik twijfelde of het wel mogelij

Oct 19, 2015 by Ger Vervoort

Eind Juli 2015 voor mijn vrouw een Veldia E-bike gekocht en voor mijzelf een ombouwset.
Ik heb zelf een Rih fiets, en ik twijfelde of het wel mogelijk was om deze om te bouwen, omdat er geen speling was tussen trapper en trapas, de benodigde ruimte voor de trapsensor.
Dus ik met mij fiets naar Velden alwaar ik prima uitleg kreeg van Jan en het dus goed mogelijk was om mij fiets om te bouwen.
Zoals gezegd, voor mijn vrouw een nieuwe fiets en voor mij een ombouwpakket. Ik zou mijn fiets zelf ombouwen.
Nou, dit is dus reuze meegevallen, is helemaal niet zo moeilijk, de bijgevoegde handleiding is zeer duidelijk, dit is vaak weleens anders.
Nu, na ongeveer 3 maanden ermee gefietst te hebben kan ik zeggen dat we beide zeer tevreden zijn, we hebben nog geen grote toertochten gemaakt, dus we weten nog niet hoelang de accu het volhoud, maar de ondersteuning werk zeer soepel en ook zonder de ondersteuning merk je weinig van het extra gewicht.
Kortom, we zijn super tevreden over zowel de fietsen alsook over de service die geboden werd bij de aanschaf van fiets en pakket.


Op een zaterdag in november 2013 even naar Velden gereden om de daar 2 dagen van tevoren bestelde E-bike kit voor lange afstanden op te halen. Mijn ma

Oct 13, 2015 by Peter en Janine

Op een zaterdag in november 2013 even naar Velden gereden om de daar 2 dagen van tevoren bestelde E-bike kit voor lange afstanden op te halen. Mijn man en ik zijn er heel vriendelijk ontvangen door vader en moeder, helaas kon dochter ons persoonlijk niet te woord staan. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie heeft Jan ons alles duidelijk uitgelegd, zoals we eigenlijk al telefonisch gewend waren door dochter. Na de nodige uitleg en het gereedzetten van ons bestelde pakket, bleek dat de Li-polymeer accu van 17 Ah niet meer voorradig was. Maar geluk bij een ongeluk heeft de supergoede service in dit bedrijf er voor gezorgd, na overleg met dochter, dat we het hele pakket met een 20 Ah accu konden meenemen, zonder bijbetaling. Daar stonden we helemaal paf van en werden er helemaal blij van. Zaterdagavond is mijn man begonnen met het demonteren van de overbodige onderdelen van de fiets en het installeren van de nieuwe onderdelen van de E-bike kit kon beginnen. Het probleem bij het monteren van het voorwiel (fiets beschikt over trommelrem) werd samen met mijn schoonvader vakkundig geklaard en de bijgeleverde voorwielmotor zat perfect in de voorvork gemonteerd en draaide soepel. Beide remmen, en andere onderdelen vakkundig gemonteerd , en het trapondersteunend fietsen kon getest worden. Even trappen en de ondersteuning was meteen daar, stoppen met trappen of een van de handremmen aantrekken, en de trapondersteuning werd onderbroken. De vrijloop proberen, en ja normaal fietsen zoals gewend ging prima, op het gewicht van de batterij na. Conclusie: Het werkt zoals het ons voorgelicht was. De draden zijn mooi weggewerkt, mijn nieuwe fietstassen voor elektrische fiets erop bevestigd, ben ik sinds einde 2013 in het bezit van een heuse, krachtige, trapondersteunende fiets. Met de trapondersteuning op 2 haal ik zeker meer dan 120 km. Een genot om lange tochten te ondernemen met mijn sportieve, altijd fietsende echtgenoot. Nu kunnen we samen uren fietsen, zonder dat ik kapot en overdreven bezweet ben. Uren door en rondom Luxemburg (stad) en wijnhellingen langs het water. En de batterij sparen, door vrijloop aan, vrijloop uit. En daar waar de helling mij te stijl wordt, motortje aan en op naar de 5. Echt super. Bedankt Evelyn en Jan voor alle tips. Jullie heldere uitleg op jullie website
e-fietsspecialst.nl, de duidelijke montagebeschrijving en mondelinge ondersteuning heeft ons overtuigd dit zelf te doen. Afgelopen weekend (okt2015) ben ik weer eens met de trekkingfiets (zonder ondersteuning) op fietstocht geweest. Joh… aan het einde van de route, op de terugweg tegen die koude wind in, miste ik echt die trapondersteuning.. ….. en was ik eigenlijk veel te moe om te koken. Wellicht gaat die trekkingfiets ook omgebouwd worden….. tenminste mijn gedachten mijmeren er al over en de toon is al gezet.


Op vrijdagnamiddag een ombouwset besteld en maandag al geleverd in België. Sneller kan een pakketdienst niet leveren denk ik!Ik koos voor het Comfo

Sep 30, 2015 by Gilbert Janssen

Op vrijdagnamiddag een ombouwset besteld en maandag al geleverd in België. Sneller kan een pakketdienst niet leveren denk ik!
Ik koos voor het Comfort pakket waarbij de remhendels vervangen werden door switchen wegens geïntegreerde rem-schakelhendels en de LED-display door de LCD-display.
Alles zat keurig in de doos, zelfs nieuwe remkabels met eindkapjes! Compleet tot in detail.
De handleiding is zeer duidelijk en laat geen fouten toe als je ze netjes volgt. Voor de ombouw heb ik ongeveer 4 uur werk gehad, inclusief een koffiepauze. Dat er nog enkele meters spiraalslang bij geleverd zijn om de kabels netjes weg te werken geeft aan dat Jan Verbunt ook op details let.
Het instellen van de display is op een aparte pagina duidelijk uitgelegd en zelfs de originele Engeltalige handleiding zat er nog bij.
Het resultaat is verbluffend, mijn Gazelle Medeo gaat als een speer!


Vrijdag 18 september even naar Velden gereden om daar de kort van tevoren bestelde E-bike kit voor lange afstanden op te halen. Aller aardigs ontvange

Sep 20, 2015 by Anton Schellingerhout

Vrijdag 18 september even naar Velden gereden om daar de kort van tevoren bestelde E-bike kit voor lange afstanden op te halen. Aller aardigs ontvangen door dochter en vader. Na de nodige uitleg vertrokken met een goed uitgeruste pakket waar niets aan ontbrak.Zaterdagavond ben ik begonnen met het demonteren van de overbodige onderdelen van de fiets. En zondag begonnen met het installeren van de nieuwe onderdelen van de E-bike kit. Klein probleem bij het monteren van het voorwiel, de voorvork kwam bij het vast draaien van het wiel tegen de motor. De ringen die volgens de bijgeleverde instructies aan de buitenkant zou moeten zitten, heb ik gebruikt als extra opvulringen.1 links en 1 rechts. Hiermee was het probleem opgelost. Rustig verder gaan opbouwen en zondag om 20:30 reed ik de straat uit om na 4 km weer terug te keren en tot de conclusie te komen dat alles goed werkte. Maandag de draden keurig wegwerken en de oude fiets is klaar om als elektrische fiets verder te gaan. Bedankt Evelyn en Jan voor de tips. Iedereen die handig is kan dit met de hulp van e-fietsspecialst website, de duidelijke montagebeschrijving makkelijk zelf doen.


E-fiets specialist , USA 4.8 5.0 170 170 Vriendelijke mensen en een TOP service.De verzending gebeurde zeer snel.Bedankt voor de goede communicatie !
Page:
123»