Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

E-fietsspecialist
Average rating:  
 228 reviews
by M vd Berg on E-fietsspecialist
Ombouw merida

Bij dhr Horsten in Breda (bikes2enjoy) onze Meridafietsen laten ombouwen: prima advies en binnen een week alles kant en klaar. Wij bevelen deze zaak aan voor eenieder in de omgeving van Breda.

by Fred verdult on E-fietsspecialist
nieuwe 21ah accu veldia / ombouw bikes2enjoy breda

Sinds 11 juli heb ik mijn hybride raleigh fiets door Marinus van bikes2enjoy te breda om laten bouwen naar electrische fiets. Ik heb gekozen voor een ombouwset van veldia met 250 watt voorwielmotor, en controller met USB aansluiting.

Ik heb eveneens gekozen voor de 21ah accu die sinds deze week leverbaar is met standaard 5 jaar garantie.

De accu laadt standaard tot 80 procent op indien je dit wenst kan dit tot 100 procent.

Ik heb 230 km kunnen fietsen waarbij ik al die tijd in ondersteuningsstand 1 heb gereden. Indien de accu tot 100 procent geladen zou zijn dan is actieradius ca 270 km.

Ik ben op dit moment zeer tevreden over de geleverde onderdelen en de informatie en de ombouwkwaliteit die Marinus van bikes2enjoy heeft geleverd.

De totale kosten waren 1240 euro indien ik voor een lichtere accu gekozen had zou dit bedrag natuurlijk lager geweest zijn.

Over enige tijd zal ik nogmaals mijn bevindingen schrijven

by Stijn on E-fietsspecialist
Goed wiel

Wiel gekocht voor mijn Stella ebike. Blijkt te passen en voldoet aan mijn wensen. Hulpvaardige mensen met kennis van zaken.

by martijn van de venne on E-fietsspecialist
degelijk product

Ik heb nu twee fietsen gehad met een ombouwset van de e-fietsspecialist en ik kan zeggen dat al mijn collega's met torenhoge reparatiekosten van de Bosch motoren of kapotte accu's jaloers op me zijn. Ik heb nu drie jaar zonder enige kosten 9.000 km gefietst met het pakket. De enigste storing was een kapotte controller door de extreem steile hellingen, maar de nieuwe heeft het nog niet begeven en wordt minder warm.

Onder garantie was deze na 1,5 jaar vervangen.Nu is mijn fiets die ik voor 200 euro tweedehands had gekocht helaas wel zo'n beetje op en denk ik eraan het pakket om te zetten naar een nieuwe fiets.Je zult wel gek zijn een nieuwe e bike te kopen. Ik heb de fiets na drie jaar helemaal terug verdiend qua benzine besparing.Mijn accu met contactslot kostte 550 euro en zou 2000 keer op te laden zijn. Ik heb hem nu 300 keer opgeladen en hij is nog haast als nieuw na drie jaar. (90%) Bij gerenomeeede merken kost de 16 Ah accu bijna 1000 euro.5 sterren voor de service en het product van mij !

by Hubert Dreesen on E-fietsspecialist
Fijne nieuwe fiets

Na 5 jaar geleden 2 zeer fijne ombouwsets met life-po accu's te hebben gekocht (wat ik er nog één van in bezit heb een nog perfect werkt), heb ik deze keer een geheel nieuwe fiets bij hun gekocht en ook deze keer geen spijt. Fijne persoonlijke service als ik altijd al van ze gewend was.

by Vincent Rooijens on E-fietsspecialist

Mijn eerste set op mijn Koga Miyata kreeg kuren. Na een telefoontje met Evelien kunnen uitproberen wat het euvel was. Even langs geweest. Hall sensoren in de motor kapot. Kan gebeuren na vijf jaren probleemloos fietsen. Nu is de motor uitgewsseld en alles weer piko bello in orde! Geweldige service.

by Jan van Eijk on E-fietsspecialist
Onderwater Fiets

Afgelopen weekend hebben we electrische ondersteuning geplaatst op de onderwaterfiets van mijn dochter. (Fiets waarbij kind voorop zit en meefietst)

De geduldige en uitgebreide uitleg en de compleet geleverde onderdelen zorgeden er voor dat het systeem direct werkte zoals beloofd. Geweldig!

by Lies Muller on E-fietsspecialist
service!

In 2014 mijn moeders fiets, 60 jaar oud, omgebouwd. Was een klusje, maar met enig hangen en wurgen werkte het uiteindelijk prima. Tot een paar weken geleden er "iets" niet meer werkte. Met hulp van Evelien en Jan Verbunt de oorzaak achterhaald. Dat was op afstand niet echt makkelijk, maar ze waren duidelijk op één ding gericht: mijn set weer aan de praat krijgen. Bijzonder prettige afhandeling!

Ik kan weer een poosje fietsen, nog steeds op mijn eerste accu!

by Wiebe on E-fietsspecialist

In Januari 2 set besteld, geweldig wat een kwaliteit deze ombouwsets, maar ook het beste materiaal kan een defect krijgen.
Bagagedrager een verbindingsstang bij de las afgebroken, een mailtje met melding van dit defect.1 dag later een nieuwe bagagedrager voor garantie ontvangen. Super wat een service !

by Jan on E-fietsspecialist

Zo'n 2,5 jaar geleden de fiets van mijn vrouw omgebouwd. Dat was mbv de instruktie goed gelukt. Tot op heden fietst mijn vrouw met veel plezier en zonder problemen op de omgebouwde fiets. Helaas was er waarschijnlijk door het stuur van een naastgeparkeerde fiets een remonserbreker afgebroken. Die kon ik zo bestellen en afhalen. En met duidelijke instrukties ook zelf eenvoudig vervangen. De remonderbrekers zijn op advies op een andere plaats gemonteerd waar ze beter beschermd zijn. Super.

Page 1 of 23:
«
 
 
1
2
3
 
»