Referenties

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 209 reviews
by L.Bouten on E-fiets specialist
Super fiets

Onlangs een Veldia fiets gekocht. Na 9 jaar gebruik van een Sparta ion, een levensgroot verschil. Niet alleen het gewicht van de fiets is een verbetering maar wat een ondersteuning geeft de Veldia! Echt top.
Maar dat wisten we al omdat we ook al een omgebouwde fiets hadden met een Veldia motor. Het verschil is te merken als je vaak met een groepje gaat fietsen met allerlei verschillende fietsmerken. De Veldia springt er boven uit, dus voor een nieuwe fiets was onze keuze zo gemaakt!
Ook de service is prima. Duidelijk hulp en uitleg.

by Peter Geelen on E-fiets specialist
Meer jaren ervaring

Sinds ruim 5 jaar geleden ombouwset gekocht. Rij nog bijna dagelijks naar mijn werk v v 18 km. Behalve iets verminderen accucapaciteit nog geen klachten, en zeer tevreden. Zelfs met fiets op fietsedrager door enorm noodweer terug van vakantieadres in Oostenrijk (gedurende hele rit regelmatig hoosbuien) geen storing, behalve minimaal vocht in display. Uitermate tevreden!

by Stroomton on E-fiets specialist
Brompton op stroom

Even een ombouwpakketje afhalen, dacht ik. Maar Jans service gaat verder dan een doos over de schutting helpen. Ik had mijn fiets bij me en die werd toch nog even geïnspecteerd. Daarna volgde een aanpassing aan mijn crank, zodat de sensor goed past. En tenslotte kreeg ik nog allerlei tips mee voor het ombouwen. Wat mij betreft: topservice! De set bevalt prima en ik kan de e-Brompton zelfs nog steeds kwijt in mijn Bromptonvliegtuigkoffer. Binnenkort maar eens ebiken op Lanzarote ....

by Alwin on E-fiets specialist
Gazelle Chamonix voorwiel

Na lang zoeken en vergelijken van andere aanbieders gekozen voor e-fietsspecialist. Waarom gekozen? Ten eerste de directe feedback op mijn vragen. Er wordt zeer goed meegedacht en zelfs zaken als bagagerek hulpstukjes en pasringetjes voor de voorfork worden meegestuurd.
De montage heb ik zelf gedaan en ging niet heel soepel, maar dat lag aan mijn fiets. De verende voorvork had een vorkspanner nodig a 6EUR en 2 vulringetjes. Deze werden gratis nagestuurd.
- De motor is van Veldia, een NL product die ook op alle Veldia e-bikes zit.
- Ik heb de fiets na ombouw kunnen vergelijken met een Union e-bike en mijn omgebouwde fietst lekkerder! 5 stappen ondersteuning tov 3. En meest belangrijk hogere topsnelheid, zonder dat de motor het gevoel geeft te 'remmen', wat bij de Union/Bafang heel onplezierig rijdt.
- De motor van de Union (een Bafang 8Fun (chinees)) is wel wat stiller, maar heeft minder kracht en minder topsnelheid. Ook de remonderbreking zit er niet op bij de Union!
- Batterij is wel flink zwaarder dan de standaard 3.5 kg, tov 2,5kg van de Union 11.6Ah. De e-fiets accu is wel steviger van aluminium en heeft verlichting.
- Mijn gemiddelde snelheid voor ombouw 17km/u, na ombouw 26km/u (10km stad/polder)!
- Range is met max ondersteuning 70km+ (nieuwe batterij, nog niet 5x opgeladen dus wordt nog beter).
- Enige puntjes van kritiek die ik kan verzinnen is dat de handleiding wat summier is en de afbeeldingen klein. Zo staat er niets in hoe je al die kabels aansluit (schemaatje toevoegen zou helpen). Verder is het voorwiel een beetje curieus is gespaakt. De spaken kruisen elkaar waardoor ze niet meer recht zijn. Ik ben er op gaan letten en bij alle ander fietsen die ik heb bekeken gaan ze andersom langs elkaar en raken de spaken elkaar niet.

by Cor Spruit on E-fiets specialist
Ombouw achternaaf

Vorig jaar mijn ligfiets tot volle tevredenheid laten ombouwen. Jan gaf het advies om eens naar een Shimano alfine 11 achternaaf te kijken. Met een ligfiets is het plezierig om ook stilstaand naar een licht verzet te kunnen schakelen. Ik heb zijn advies opgevolgd en het schakelt geweldig. Ik heb trouwens het idee dat mijn bereik van de accu ver over de 100km heen gaat.

by H.Heunen on E-fiets specialist

Twee ombouwsets gekocht. Zijn heel erg tevreden. Goede service.
Een echte aanrader!!!

by Yvonne en Joep on E-fiets specialist

Wij hebben onze fietsen om laten bouwen en zijn super tevreden. Prima service en zeer vriendelijke mensen. Een echte aanrader!!!!

Beste investering van het jaar

Na jaren e-bikers als iets voor oude mensen bestempeld te hebben, een half jaar geleden toch eens gekeken naar een e-bike voor woon werk verkeer. De fietsen van Gazelle of Giant konden mij niet bekoren. Een collega attendeerde mij op Veldia fietsen en de mogelijkheid om ook ombouwsets te kopen. Na een proefrit op een demofiets was ik verkocht. Op een zaterdag mijn Gazelle omgebouwd en sinds die tijd is fietsen een dagelijks genot, vooral met tegenwind. Mijn reistijd is van 35 min. terug gegaan naar 20 min. en het zwetend aankomen op het werk is nu verleden tijd. Voor mij de beste investering van 2016.

Weer als nieuw

Na enkele jaren gefietst te hebben met een ombouw set van Veldia was er een probleem met de functie knoppen van de display. Even gebeld met Evelien en een nieuw display opgehaald. Vader Jan had nog even toegelicht hoe in te stellen en na een klein uurtje had ik de fiets weer aan de gang. Bij een bouwmarkt kun je voor weinig een e-bike kopen, echter wil ik nog wel eens zien of je na enkele jaren nog een onderdeel kan krijgen. Daarbij komt dat de Veldia ombouw set meer vermogen heeft en we ruim 100 km kunnen fietsen op de accu's. Wij kunnen alleen maar zeggen dat we na een paar jaar gebruik nog steeds zeer goede e-bike's hebben die met gemak vergeleken kunnen worden met de betere modellen. We zijn wederom weer zeer goed geholpen. Door de zeer ruime ervaring van E-fietsspecialist weet je dat je goed zit.

by Hans Lageveen on E-fiets specialist
pfau tec weer elektrisch

De middenmotor van de Pfau tec Merano driewieler was defekt. Maar nu met een ombouwset met voorwielmotor is de fiets weer ondersteunend. Na overleggen en puzzelen met de E-specialist Jan hebben we een ideale set samengesteld. Compleet en zelfs een beetje extra , maar zonder voor ons onnodige spullen zoals die vaak in standaard sets zitten. In een middagje heb ik 'm zelf gemonteerd. Direkt goed ,dus als monteur ben ik dik tevreden. Maar vooral moeder is zeer tevreden. Die heeft nu weer een veel groter bereik en kan de bruggen/ dijken e.d. weer op komen.
De service van de familie is kordaat , vriendelijk en uiterst bekwaam. Erg fijn.

Page 1 of 21:
«
 
 
1
2
3
 
»